Cautare

5386 de rezultate pentru "accident deva 29 ianuarie" (2.96 secunde)
Forma initiala a taxei auto, suspendata pana la 31 decembrie 2012, a reintrat in vigoare de la 1 ianuarie, insa Guvernul are in vedere modificarea acesteia in prima sedinta din 2013, pe 4 ianuarie.
Gazele NU se scumpesc pentru populatie de la 1 ianuarie 2015!
Ce anunt important au facut oficialii bancii - Se va intampla pe 1 ianuarie (Autoare: ... Clientii nu vor putea folosi serviciile bancii, inclusiv cardurile, dupa ora 03:30 a zilei de 1 ianuarie.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie. ... Incepand din ianuarie 2019, urmeaza a fi semnate contracte de delegare a serviciilor de transport si cu operatorii interni ai primariilor Voluntari, Chitila si Buftea.
Va reamintim ca eroii suedezi de la SABATON vor cuceri Romania, in data de 27 ianuarie, la Turbohalle. ... Pe 27 ianuarie, in Turbohalle, DELAIN vor promova piese de pe noul album, iar setlistul va fi completat si de piesele lor celebre precum:
Va reamintim ca eroii suedezi de la SABATON vor cuceri Romania, in data de 27 ianuarie, la Turbohalle. ... Pe 27 ianuarie, in Turbohalle, DELAIN vor promova piese de pe noul album, iar setlistul va fi completat si de piesele lor celebre precum:
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
In aceasta saptamana, Administratia Nationala de Meteorologie va emite doar avertizari de ceata pe termen scurt si, eventual, de polei pentru noaptea de 30 spre 31 ianuarie in estul tarii.
Profitand de faptul ca santierul era inchis, pe perioada iernii, la 14 si 15 ianuarie un "comando" al PMB descinde pe santier, patrunde in incinta fara incunostiintarea constructorului si intocmeste un referat, in lipsa reprezentantilor in sarcina carora era constructia - SC CONIMPULS SA ¬ pe baza caruia Traian Basescu dispune oprirea lucrarilor din strada Zambaccian, desfiintarea organizarii de santier si aplicare unei amenzi de 75 de milioane de lei.
De exemplu, daca la Bucuresti ajunge la minus 10 grade noaptea, intre 30 (ianuarie — n.r.) si 4 februarie vom avea minus 5 grade. ... Un episod de vreme rea ar putea sa mai fie in perioada 29-30 ianuarie.
Afectiunile mostenite se pot face simtite in ianuarie-februarie. ... Exista pericolul de traumatisme la locul de munca si al aparitiei bolilor profesionale, in ianuarie acordati atentie sistemului osos, starii pielii si functionarii rinichilor.
Guvernul a aprobat cresterea salariilor personalului medical din retelele MS, MApN si MAI Guvernul a aprobat, marti, Ordonanta de Urgenta care prevede cresterea cu 100 de lei de la 1 ianuarie 2015 a salariilor personalului din sistemul sanitar aferent retelelor aflate in subordinea Ministerului Sanatatii, Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.
SEMINAR BUCURESTI - 18 IANUARIE 2015 In perioada 17-19 Ianuarie 2015, voi fi prezent la Bucuresti. Duminica 18 Ianuarie, la orele 11, voi sustine un seminar cu tema 2015 - Anul Oamenilor-Ingeri. ... Voi face terapii individuale si sambata 17 ianuarie.
ANM anunta timpul probabil in zilele de 5, 6 si 7 ianuarie 2016 Marti 5 Ianuarie 2016 Minima: ... Miercuri 6 Ianuarie 2016 Minima: ... Joi 7 Ianuarie 2016 Minima:
Alexandra Cruceru) Ultimele 2 luni de iarna vor fi caracterizate de o vreme in general rece, precum si de intervale de timp cu precipitatii excedentare sub forma de ninsoare, in anumite regiuni, in timp ce prima luna de primavara va aduce, in mare parte, valori termice pozitive, dar si ploi mai consistente indeosebi in Maramures, Oltenia, Transilvania si Crisana, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul ianuarie - martie 2017, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Cazurile de gripa confirmate in laborator in acest sezon au crescut de aproape 60 de ori fata de sezonul precedent, pana in ianuarie fiind 230 de imbolnaviri si 6 decese, fata de 4 in perioada similara a anului trecut si niciun deces.
In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018. ... Grecia Panorama In weekend-ul 20 - 21 ianuarie, vizitatorii au fost asteptati sa ia parte la o calatorie sub soarele Greciei.
Sarbatori legale in 2020 si posibilitatile de minivacante Anul 2020, bisect fiind, va avea 366 de zile in loc de 365, iar 29 februarie cade intr-o sambata. ... Vedeti mai jos cele 16 zile libere legale, care ar fi fost doar 15 daca nu se dadea ordonanta pentru 3 ianuarie.
Gemenii nu doar ca sunt rasfatatii anului 2020, chiar din ianuarie primesc o gramada de cadouri. ... Per total in ianuarie runa ii sfatuieste sa pastreze acelasi ritm. LEU - Leii au parte de un ianuarie cu o runa care le aduce mesaje si felicitari.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
google-analytics.com